Novosti

novosti

'Znao sam da ću pobijedit!'
RTL

TONI TORCELLO

'Znao sam da ću pobijedit!'

U finalnom dvoboju, u kojem su završili finalisti Toni i Darko, morali su pokazati spretnost i pronaći medaljon časti, pri čemu je Toni Torcello bio brži te je samim time postao pobjednik 10. stoljeća.

Toni Torcello za sebe kaže da je pouzdan, veseo i otvoren te smatra da je osoba natjecateljskog duha koja ima kvalitete vođe, a u to smo se uvjerili u samom showu. Kod drugih najviše cijeni poštenje, dok mu najviše smetaju lijenost i pametovanje i svađe drugih što je Toni mnogo puta i spomenuo u showu. Još i prije početka showa, ukoliko postane pobjednik, Toni je izjavio da bi dobitak podijelio s najbližima i pomagao onima kojima je potrebno. Ta mu se želja ostvarila, postao je pobjednik RTL-ovog povijesnog spektakla 'Anno: Ljeta Gospodnjega 925.', te je odučio podijeliti dobitak s Darkom. 

U intervjuu za RTL, Toni govori o svojim iskustvima i doživljajima koje je prikupio u dvorcu te kakav je osjećaj biti pobjednik.

- Sve mi je brzo prošlo! Imam osjećaj da je ovo bio najbrži dvoboj do sada, ali uspio sam. Znao sam da ću pobijediti! – rekao je Toni kroz smijeh.

Nakon 45 dana izolacije u dvorcu, u kojem su svađe posve normalna svakodnevnica, Toni je jedva dočekao veliko finale.

- Naravno, kao i svima, biti pobjednik u takvom showu je velika stvar. Znao sam da ću pobijediti i sretan sam. Svima sam rekao da ću si kupiti auto iz 70-ih godina, tako da mi je to sada prioritet. – priznaje Toni te dodaje da ne želi slušati tuđa pametovanja da troši novce na nepotrebne stvari.

Sudjelovanjem u ovom showu, Toni je uspio zaraditi 200 000 kuna u zlatu, te je nakon sinoćnjeg dvoboja rekao da će polovicu podijeliti s Darkom jer kako kaže, on to zaslužuje.

- Najviše sam se s njim zbližio i smatram da će pametno uložiti te novce! – zaključuje Toni.

Kakvi god da su bili međuljudski odnosi, ipak će mi svi nedostajati. Najviše se zbližio s Darkom i uvjeren je da će s njim ostati u kontaktu te priznaje da mu nitko poseban nije smetao već samo svađe oko hrane, ali i između pojedinaca. Dolazak u 21. stoljeće, Toniju je bilo veliko otkriće, no kaže da je što se vratio svim blagodatima današnjice.

- Prvo što ću napraviti čim dođem doma je pokupit djevojku i odvest ju u Trst na kavu! – rekao je kroz smijeh te dodaje da mu je vrlo drago što se prijavio u show jer je naučio mnogo stvari, ali najvažnije od svega je činjenica da je uspio boraviti s 16-ero različitih ljudi.

  

 

 

Reci što misliš!