Novosti

novosti

Alen: 'Ja sam jedini pravi i da je publika mogla glasati, sigurno bih pobijedio!'
RTL

INTERVJU

Alen: 'Ja sam jedini pravi i da je publika mogla glasati, sigurno bih pobijedio!'

U sinoćnjem duelu za ispadanje iz showa između Alena i Tonija, Toni je bio brži što je Alenu presudilo da on mora napustiti dvorac Ribnik i 10. stoljeće

Alen Serdar je dvadeset šestogodišnji turistički tehničar iz Zagreba. U show 'Anno' se prijavio zbog zabave i novih iskustava. Za sebe kaže da je rođeni vođa, uvijek nasmijan i spreman za šalu, u slobodno vrijeme se glupira ili trenira, a posebno je ponosan na svoj „ulični“ fakultet i činjenicu da je proputovao cijelu Europu.

U intervjuu za RTL, Alen Serdar je kazao svoja iskustva i doživljaje koje je prikupio u sudjelovanjem u showu 'Anno: Ljeta Gospodnjeg 925'.

Je li ti žao što si napustio 10. stoljeće? Misliš li da je dvoboj bio pravedan?

Jako mi je žao što sam ispao iz showa. Bilo mi je super i da nije bilo Ante i Kristine ostao bi tamo živjeti do smrti vjerojatno. Mislim da dvoboj nije bio pravedan jer sam pronašao jedan svitak od protivnika u svojoj slami te sam ga morao predat njemu, a Toni je upravo radi toga i pobijedio.

Kada bi vratio vrijeme, bi li nešto promijenio za vrijeme svog boravka u Ribniku?

Iskreno ne bih ništa promijenio jer je bolje umrijet kao lav nego bit kao miš - sjedit i šutjet do kraja u nadi da te nitko neće nominirat u dvoboju. Možda bih bio malo bezobrazniji i više vrijeđao neke ljude…

Što ti se najviše svidjelo, a što najmanje u dvorcu ili kod dvorana?

Najviše mi se svidio stil života kakav je bio prije - život bez  interneta i utjecaja vanjskog svijeta jer sam totalno bio smiren.

Najviše si se svađao s Kristinom. Zašto? Što ti je najviše smetalo kod nje?

Od svih dvorana, Kristina me najviše živcirala jer je glumila nekog policajca i 'control freaka'  te je htjela da sve bude po njenom, a mene općenito živciraju takve osobe koje sve rade po pravilniku. Kristina je stalno htjela biti u centru pozornosti. Uzrok svake svađe su bili Kristina i Ante i ne želim ih više vidjeti u svome životu.

Misliš li da ćeš s nekim ostati u kontaktu? Ako da, tko bi to bio?

Siguran sam da ću ostati u kontaktu s Darkom, Tonijem ,Ivekom, Božicom ,Anom i Boženom.

Tko je za tebe favorit u dvorcu za kojeg smatraš da bi mogao dostojno služiti kralju te tako postati prvi pobjednik ovog showa?

Ja sam bio jedini pravi favorit i govorim ovo bez dlake na jeziku i da je publika mogla glasati, sigurno bih pobijedio.

Opiši ukratko međuljudske odnose u dvorcu!

Odnosi su bili dobri i loši. Naravno, sve ovisi o klanovima i klanovima unutar klanova. Primjerice, ja sam bio bolji sa suprotnim klanom nego sa svojim te sam stoga otišao kod njih da ne moram slušat svađe 0-24 jer me pred kraj počela 'pucat' agresiva pa sam to odlučio napraviti da izbjegnem konflikte.

Reci što misliš!