Novosti

novosti

'Kristina će konačno biti sretna, a ja ću se konačno odmoriti!'

Kaštelan Ante poslao Alena u niži klan

'Kristina će konačno biti sretna, a ja ću se konačno odmoriti!'

Dvorac ne može funkcionirat s malo radne snage stoga je kralj Tomislav odlučio da kaštelan nekoga iz svog klana mora prebaciti u niži klan.

- Kristina, Sanja i Alen su troje ljudi između kojih se ne mogu odlučiti. Između Sanje i mene su od početka trzavice, posebno sada kada se sparila s Kristinom. U vrijeme kada smo svi trebali lijepo uživati i odmarati, njih dvije su mi napravile totalan nered. Uzeo sam u obzir cijela ova tri tjedna, u prvom redu u kontekstu toga tko je najmanje pridonosio. To je Alen. S druge strane, on nas je prvi doveo do kaštelanstva, cijelo vrijeme je bio u redu, nije radio nerede, kad mu se radilo, radio je! - komentirao je Ante, na što mu je Alen uzvratio da je njegovo ponašanje prema Anti bila samo gluma.

- Meni je dosta tih svađa i želim se ići dolje odmoriti. da nisi bio kaštelan ne bi uopće razgovarao s tobom! - komentirao je Alen nakon čega Ante nije morao dva puta razmisliti.

- Izvoli Alene u niži klan! - kazao je Ante.

Je li to bila amo još jedna Alenova manipulacija i što se krije iza odluke da dobrovoljno napusti viši klan, doznat ćemo uskoro. 

 

Reci što misliš!