Novosti

novosti

Viši klan bira tko će od njih među kmetove

Demokracija skratila Antine muke

Viši klan bira tko će od njih među kmetove

Kaštelan Ante je pronašao lukav način kako da si olakša svoj nezahvalan zadatak odabira člana višeg klana koji će morati prijeći u niži.

Naime, svakom od članova njegova klana naredio je da na komad platna napiše ime onoga za kojeg smatra da se treba pridružiti kmetovima.

- Napišite svi na neki komad kožice ili nečega već vaše mišljenje o tome tko bi trebao ići u donji klan. Sve će biti anonimnom i svoje ćete glasove staviti u ovaj vrč. Pogledat ću vaše prijedloge i na temelju toga lakše odlučiti o tome tko će u niži klan! - kazao je Ante.

- Želio sam da svi sudjeluju u odabiru zato što će tako meni biti lakše. Želim se posavjetovat sa svima! - objasnio je Ante s čim se nije složila Kristina koja i dalje vjeruje da su se svi urotili ne bi li nju izbacili iz svoje ekipe. Nje bila daleko od istine, barem kada je riječ o Alenu koji je javno pred svima kazao da želi da upravo on a bude ta koja će napustiti viši klan.

Imena ispisana na platnu iznenadila su Antu, a tko će napustiti blagodati višeg klana, doznajte večeras nakon večernjeg filma na RTL-u!

Reci što misliš!