Novosti

novosti

'Znam da između Nikoline i mog nevjenčanog supruga nema ničega!'
RTL

Katarina o Anti:

'Znam da između Nikoline i mog nevjenčanog supruga nema ničega!'

Nevjenčana supruga Ante Jovića samo za RTL komentira odnos aktualnog kaštelana s mladom Nikolinom i otkriva kakav doista markantni Dalmatinac iz ražanca

 Već je na samom početku boravka šesnaestero kandidata u dvorcu Ribnik Ante Jović iz Ražanca pokraj Zadra pokupio simpatije, osobito ženskog dijela publike. Posebno je za oko zapeo mladoj Nikolini Smajo, a simpatije su od prvog dana boravka u srednjem vijeku obostrane. Dežurni dušobrižnici su odmah proglasili izvandredno stanje, a vatru je za RTL ugasila Antina nevjenčana supruga Katarina s kojom je u devetogodišnjoj vezi i s kojom ima dva sina.

- Ništa mi od toga nije zasmetalo jer znam da od Nikoline i Ante nema ničega! – zaključila je. Opće je poznato da svaki kaštelan mora biti dobar vođa i znati upravljati dvorcem, u ovom slučaju, vlastelima i kmetovima. Ova je funkcija trenutno zapala markantnog Zadranina.

- Pratim show gotovo svaki dan i moram priznati da mi se ne sviđa jer se puno svađaju! – smatra Katarina koja dodaje da se Ante vrlo dobro snalazi u svojoj novoj ulozi.

- Ante je dobio vrlo tešku ulogu, ali se vidi da se jako dobro snalazi s obzirom na to da ga nitko ne sluša i sigurna sam da mu nije lako – objašnjava Katarina koja je i sama svjesna što to znači živjeti s 15 - ero različitih karaktera, mišljenja i navika. Upravo zbog toga misli da je Anti život u dvorcu veoma težak.

- Ante inače nije svadljiv! Nije mu lako kada živi s 15-ero različitih ljudi jer svatko ima svoje mišljenje. Normalno je da nije takav doma i normalno je da se kod kuće puno uno manje svađam! – otkrila je Katarina kroz smijeh.

Reci što misliš!