Novosti

novosti

Sanja 'puca' po šavovima

DRAME SE NASTAVLJAJU

Sanja 'puca' po šavovima

Nakon što je kaštelanu Anti rekla sve što ga ide, Sanja je nastavila nabrajati sve ono zbog čega joj se pri pomisli na kaštelana diže kosa na glavi, ovoga puta u Kristininom društvu.

- Kristina mi smo ovdje marionete. Ne namjeravam se seliti u nikakav drugi klan. Psihički sam otišla! - kazala je Sanja.

Sanja smatta da će upravo zbog svađe za ručkom ona biti ta koju će Ante odabrati sa iz višeg prijeđe u niži klan. U razgovor se uključio i Željko kojeg ne muči toliko Sanjina svađa s Antom niti njegov karakter koliko činjenica da je prebacivanje jednog dvorana iz višeg u niži stalež nepošteno.

- Sadašnji niži klan je dugo bio na vlasti i mi smo ih dvorili, nismo smjeli ništa prigovarati, a oni su nas iskorištavali. A kada smo mi napokon došli na vlast ne smije se nikome ništa govoriti! - smatra Željko. Kad su se već svi otvorili, svoje nezadovoljstvo nije krila ni Ana koja je stala na Kristininu stranu u svađi s Ivom. 

- Ako njemu nije bilo teško i žao gledati mene od 50 kila kako nosim lonce od 70 kila dok je on prekriženih ruku stajao i nije mi želio pomoći kada sam ga zamolila, neka izvoli raditi što se od njega traži! - smatra Ana.

 

Reci što misliš!