Novosti

novosti

'Ja sam Bog i batina!'

NOVE SVAĐE!

'Ja sam Bog i batina!'

Budući da je Alen u sinoćnjoj epizodi dobio išijas dok je radio na ločarskom kolu glinene posude za tjedni zadatak, odlučio je zamoliti Anu da radi umjesto njega.

Ana je prihvatila Alenov prijedlog, no kaštelanu Ivi se to nimalo nije svidjelo.

- Kako si ti dozvolio da ona ide raditi? - pitao je Ivo Alena kada je vidio da Ana sjedi umjesto njega na kolu.

- Pa ja sam joj rekao! - kazao mu je Alen.

- A tko si ti?! - upitao ga je Ivo.

- Bog i batina! - našalio se Alen ali bezuspješno, nastavivši priču da je leđa ozlijedio u borbi protiv Bugara, dobivši koplje u kičmu.

- Ona ne može raditi umjesto tebe Ti moraš raditi, ona ti može samo vrtjeti kolo. Ja odobravam tko šta radi i nitko drugi! - odrješit je bio Ivo te zamolio Anu da se makne s kola na što je ona pak, izgubila živce.

- Cijeli dan me svi je*ete u mozak! Dosta mi je svih! - poludjela je Ana te otišla i ostavila 'ranjenog' Alena da radi sam.

Kad je već pala noć i većina dvorana je spavala, Ante i Toni nisu odustajali od zadatka koji su dobili. Momci su toliko ozbiljno shvatili zadatak da moraju napraviti plovilo te su cijeli dan radili dubenac u dvorištu, no kaštelanu Ivi je dozlogrdilo kada momci nisu prestajali ni, u već, poodmaklu noć. Gol do pasa Ivo je izašao na balkon i zamolio dečke da prestanu udarati u drvo jer ne može spavati.

- Ne mogu spavati, završite s poslom! - vikao je Ivo, no Ante ga nije doživljao i nastavio je lupati.

- Nema šanse da sad prestanemo raditi! - rekao mu je Ante, no Ivo je nastavio govoreći mu da prestanu i da ga moraju slušati jer je on taj koji daje naređenja. Anti se nikako nije svidio Ivin ton pa je iz inata ponovno počeo vikati da neće prestati te da nemaju vremena i da moraju nastaviti raditi. Jesu li na kraju poslušali kaštelana i prestali buditi ostale sudvorane, pogledajte u videu.

Reci što misliš!