Novosti

novosti

Ante izgubio u duelu, no kralj Tomislav ga je pomilovao, a Nikolina mu od sreće otrčala u zagrljaj!
RTL

šok u ribniku!

Ante izgubio u duelu, no kralj Tomislav ga je pomilovao, a Nikolina mu od sreće otrčala u zagrljaj!

Sanja je dobila prvi dvoboj u duelu protiv Ante.

U večerašnjem duelu za ispadanje iz showa između Ante i Sanje, Sanja je bila spretnija, što je Anti presudilo da on mora napustiti dvorac Ribnik i 10. stoljeće! To nije pogodilo samo njega, već i njegovu simpatiju, Nikolinu.

Za vrijeme Krvave gozbe u kojoj je Ante imao počasno mjesto pokraj Antonije budući da je izgubio u duelu protiv Sanje i tako posljednji put sjeo za stol sa svojim sudvoranima, odlučio je otvoriti dušu Antoniji i to pred svima.

- Za mene je Nikolina jedna velika, velika enigma, vidiš da ima nešto u njoj, neka tajanstvenost i definitivno ima nešto što se osjeti... - rekao je Ante što je Nikolinu rasplakalo pa ju je pitao može li je zagrliti na što je ona samo kimnula glavom. Ante se ustao i podignuo je s poda te zagrlio.

- Definitivno mi se sviđaš i volim te i to je to - kazao joj je Ante što je još više rasplakalo Nikolinu. No, osim suza za vrijeme Krvave gozbe na kraju je bilo i smijeha jer je Antonija, kraljevim podanicima donijela lijepu vijest!

- Dvorani, kraljeva je volja da ovoga tjedna na dvoru mora ostati 15 dvorana! Zbog odustajanja Romea bio bi prevelik gubitak u tako kratko vrijeme izgubiti dva podanika! Zbog toga ti kralj iskazuje milost. Ovo je iznimka, od idućeg puta kralj očekuje da svoje uloge shvatite još ozbiljnije! - jedva je uspjela završiti pročitati Antonija, a dvorani su počeli skakati i vrištati od sreće shvativši da Ante ne odlazi. Naravno, svemu se najviše razveselila Nikolina koja mu je odmah otrčala u zagrljaj!

Hoće li se vesela atmosfera nastaviti i sutra, ne propustite pogledati na RTL-u!

Reci što misliš!