Novosti

novosti

Dvorani šokirani prvim zadatkom

TURNIR JE POČEO!

Dvorani šokirani prvim zadatkom

Iako su se dvorani veselili turniru, počeli su s prvim zadatkom i ostali zapanjeni kad su vidjeli što se nalazi ispred njih.

Kao i svaki dan, Antonija je posjetila dvorane.

- Dakle, da utvrdimo još jednom sva pravila dvorca. Svakog tjedna niži klan bori se kroz turnir i dvoboj za ostanak u dvoru. Svi se bore osim jednoga, odnosno osim prvog izabranika dvoboja kojeg je već ranije novoizabrani kaštelan odabrao odmah. Ovog puta je Ivo odbrao Antu. Svi ostali, borite se kroz turnir, a gubitnik turnira borit će se s Antom! – ponovila je Blaće dvoranima.

Baš kako je lijepa voditeljica Antonija Blaće najavila, započeo je prvi turnir u dvorcu Ribnik. Već u prvom zadatku, ispred nižeg staleža nalazili su se tanjuri s hranom, a na njima je bilo da pogledaju što ih je dočekalo za ručak.

Željko je maknuo krpu i vidio kako su ga na tanjuru dočekala dva kuhana jezika. Dok je Darko ugledao svinjske oči, Ana pljeskavicu od mozga, Sanja janjeća crijeva, Anamaria fileke, Alen svinjsko uho, Kristinu su dočekali puževi.

Uz lijepu Antoniju, stajao je i popularni pjevač Miroslav Škoro koji je dvoranima, zajedno s Blaće, zaželio ugodan ručak te im dao znak da krenu jesti. Koji su dvorani  uspjeli u prvom zadatku turnuira, saznajte već večeras u 21 sat!

Reci što misliš!