Kandidati

ŽELJKO CAR (50)

Koprivnica

Željko ima pedeset godina, dolazi iz Koprivnice i umirovljeni je policajac. Petnaest godina je bio pripadnik MUP-a, a sudjelovao je i u Domovinskom ratu. Danas radi na ranču i bavi se poljoprivredom i glazbom.

Toni Torcello (30)

Viškovo

Toni ima trideset godina, dolazi iz Viškova u blizini Rijeke, a po zanimanju je trgovac. U slobodno vrijeme igra nogomet i tenis i bavi se ribolovom. U show se prijavio jer mu se sviđa kako se u desetom stoljeću sve moralo izrađivati i cijenio se rad.

Sarah Arbutina (19)

Zagreb

Sarah ima devetnaest godina, živi u Zagrebu i po zanimanju je dizajnerica odjeće. Slobodno vrijeme provodi u teretani, a za sebe kaže da je uporna, spremna na suradnju i da rado pomaže drugima. U show se prijavila zbog novog iskustva,.

Tin Mlivić (18)

Zagreb

Tin dolazi iz Zagreba, ima osamnaest godina i reklamira proizvode na društvenim mrežama. U slobodno vrijeme se bavi glazbom i glumom, a za sebe kaže da je dječak koji živi svoje snove. U show se prijavio jer želi sve probati. 

Sanja Behtan (44)

Donja Zelina

Sanja živi u Donjoj Zelini. Rođena je prije četrdeset četiri godine, udana je i majka troje djece. Po zanimanju je dekoraterka. U slobodno vrijeme voli izaći van i plesati, pročitati dobru knjigu, obrađivati vrt i družiti se s nećakinjom.

Romeo Maglić (50)

Pula

Romeo je kovač iz Pule, ima pedeset godina i radi u vlastitoj radioni. Za sebe kaže da je nešto između „Rain Mana, Monka i Felinija“, nema strahova ni fobija niti neostvarenih želja, a u show se prijavio zato što će iskusiti svakodnevicu bez struje.

Nikolina Smajo (21)

Osijek

Nikolina je rođena u Osijeku prije dvadeset jednu godinu, gdje danas radi kao konobarica. U slobodno vrijeme se bavi trčanjem, vezenjem i čitanjem knjiga. Za sebe kaže da je sramežljiva, mirna i povučena, a u show se prijavila jer voli povijest.

Ivo Kajinić (49)

Bjelovar

Ivo Kajinic ima četrdeset devet godina i živi pokraj Bjelovara. Završio je srednju ekonomsku, oženjen je i otac četvero djece. Umirovljen je, ali se zajedno sa suprugom bavi poljoprivredom u vlastite svrhe. 

Kristina Mitak (43)

Zagreb

Kristina je doktorica veterinarske medicine. Ima četrdeset tri godine, živi u Zagrebu, a svi koji je poznaju slažu se da joj nadimak „multipraktik woman“ savršeno pristaje. Uz to što je zaposlena u struci, u slobodno vrijeme pjeva s bendom, bavi se latinoameričkim plesovima i hortikulturom.

Božena Šimek-Šuplika (57)

Varaždin

Božena je medicinska sestra,, dolazi iz Varaždina. Provela je 15 godina u Oružanim snagama RH. Aktivna je članica Streličarskog kluba "Cekin", udruge veterana 7. gardijske brigade "Puma" te voditeljica projekta "Žene sjeverozapadne Hrvatske u Domovinskom ratu“.

Božica Jurkić (51)

Gračac

Božica Jurkić ima pedeset jednu godinu i dolazi iz Gračaca. Majka je petero djece i baka dvoje unučadi. U slobodno vrijeme bavi se tkanjem, filcanjem, štrikanjem, heklanjem, vezenjem i izradom nakita. 

Darko Radović (48)

Split

Darko Radović je četrdeset osmogodišnji inženjer arhitekture iz Splita. Bavi se plivanjem, biciklizmom, veslanjem, planinarenjem i meditacijom. Voli čitati i putovati. U show se prijavio jer smatra da se ne može ostvariti kao osoba u ovom modernom svijetu.

Anamarija Bijuković (24)

Split

Anamarija Bijuković ima dvadeset četiri godine i živi u Splitu, gdje studira za inspekcijskog i kadrovskog menadžera. Završila je vojnu obuku, trenira cross fit i bavi se sportom te uživa u druženju s prijateljicama. 

Ana Tomšić Blažan (31)

Rijeka

Ana ima trideset jednu godinu i živi u Rijeci, a po zanimanju je grafička dizajnerica.Za sebe kaže da je hrabra, dobra i iskrena, ali ponekad živčana, bezobrazna i sebična. Teško podnosi autoritet i uglavnom ne pristaje na kompromise te voli uvijek dobiti ono što želi. 

Alen Serdar (26)

Zagreb

Alen Serdar je dvadeset šestogodišnji turistički tehničar iz Zagreba. U „Anno“ se prijavio zbog zabave i novih iskustava, a iako nema pretjeranog iskustva sa stočarstvom i poljoprivredom, osim činjenice da su mu roditelji iz Like, u showu će se boriti do kraja. 

Ante Jović (32)

Ražanac

Ante Jović ima trideset dvije godine i dolazi iz mjesta Ražanac u blizini Zadra. Otac je dvoje djece, završio je nadbiskupsku klasičnu gimnaziju i prometnu školu, a za sebe kaže da je zanimljiv i komunikativan.