Anno Magazin

novosti

Kroz Anno Magazin vodit će vas Dorijan Klarić
RTL

Uskoro!

Kroz Anno Magazin vodit će vas Dorijan Klarić

Vrijeme je za prvu emisiju koja će, umjesto burne svakodnevice i dnevnih skandala, revno pratiti zbivanja u - srednjem vijeku!

Anno Magazin će biti udarna adresa za sve one koji žele znati više o novom RTL-ovom projektu 'Anno: Ljeta gospodnjeg 925.', s Dorijanom Klarićem kao voditeljem i urednikom.

Osim najvažnijih trenutaka iz dnevnih emisija, Dorijan će donositi brojne "zakulisne priče" iz trenutno najpoznatijeg hrvatskog dvorca!

Svojim komentarima Anno Magazin će obogatiti brojne osobe iz javnog života Hrvatske, a tu su i zanimljive rubrike zahvaljujući kojima će srednji vijek postati omiljena povijesna građa i udarna dnevna tema! S legendarnom Natašom Bebić idemo u "Dopisništvo ŠestANNOvac, dok goste u studiju čeka zabavni kviz znanja nazvan "RANNO, ranije!". I vjerni gledatelji moći će odmjeriti snage, i to u povijesnom kvizu "Srednji vijek ili fejk?", a vodeći domaći povjesničari, arheolozi i doktori dat će važne i zabavne odgovore u rubrici "Što kaže znANNOst?".Najzanimljivije komentare gledatelja predstavljat će se i nagrađivati u segmentu"Vrijeme je za fANNOve" i tako sudjelovati u bogatom ANNO životu na našim društvenim platformama.

"U moru emisija koje s kamerama trče po sabornici i sportskim terenima, pravi je izazov, ali i gušt, složiti takvu emisiju, ali o srednjem vijeku! Popodnevni show bit će mjesto zabave za cijelu obitelj, a srednji vijek naši će gledatelji magistrirati s užitkom i lakoćom. Pripremite se za dosad neviđeni televizijski format i svakako budite uz nas!", rekao je urednik i voditelj emisije Dorijan Klarić.

Povijest nikad nije bila ovako sočna i zanimljiva - uvjerite se s nama u nadolazećem Anno Magazinu!

 

 

 
 
 

Reci što misliš!